kolmården

I söndags var jag, mamma och kalle på kolmården i fina vädret. Först var vi i safariparken och sen i stora parken. Enzo var hur söt som helst medan han far såg jätteläskig ut, som king kong typ.

Sally är här och ska sova, hon fyller 5 år imorgon så då blir det tårta :D



Dagens bild

154931-179

Dagens bilder

Här kommer lite kort från när jag var i Halmstad hos Mia & Lars i augusti.







Molly högst upp, sen Benita & Maria i soluppgången och längst ner just soluppgången.



fortfarande söndag.

Har varit en sväng på ICA och handlat mat för veckan. Tessan ringde och berätta att Lasse oxå kvalat till Flyinge så nu blir det två hästar :)

Har gjort lite nya armband...


Guld, grönt, rött och en blå pärla.


Guld och blått blandat.

söndag.

Jag känner mig trött trots att jag somna vid 10 igår kväll och gick upp vid 9 idag. Sovit som en gris. Igår var jag med Tessan och 4 hästarÅby i kalla höstvädret. Det gick bra iaf, Kulan och Tessan vann DM och kom 1:a i 130 klassen där Bellman kom 5:a med. Ginst hoppade fint oxå =)
I oktober ska vi åka med Ginst till Flyinge för 6-års championatet. Det ska bli kul =D Anna och Klara har en 6-åring dit oxå + en 4-åring som ska gå 4-års championatet. Blir skoj att hänga där en hel vecka med en häst, semster =D Förra året var vi där med Lancino och bodde i en husvagn med 4 andra, trångt alltså. I år ska vi åka med lastbilen, så jag och tessan får hela lastbilen för oss själva =D Hoppas på bra väder!


154931-169
Tessan & Kulan


Dagens bild

154931-166
Svullbulle :P

jag har ständig hicka.

Idag och jag Malena och sally lätt gått en hel mil. Vi har gått och gått och gått. Fasen vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon. Först gick vi till vrinneviskogen, sen 5,5 km sträckan i skogen där, hem igen och sen ut på stan och träffa Tessan och Zeke. Fika på fräcka fröken, Tessan bjöd på blåbärspaj mums, och sen gick vi en sväng i stan för att träna Zeke vid folk å sånt, han är ju typ jämt på landet så han blir lite lätt uppspelt i stan. Han tittade så roligt på alla människor och synade dem nerifrån och upp, haha han så jätterolig ut. Sally var mest moraliskt stöd :P Efteråt möte jag pappa på stan och sen kom Malena igen och vi gick upp till mamma och lämna sally och sen ner till Max för en hamburgare och sen genom hela stan hem till soffan och Idol. Jag är helt slut!

Kvällstrött

Blir man tydligen när man är morgonpigg. Vilken överaskning, inte. Klockan är inte änns 8 och jag är svintrött och skulle lätt somna på fläcken men jag härdar ut! Måste se idol, haha.
Imorgon har jag bara en lektion vilket är toppen =D Ska plugga hemma sen men skönt att slippa vara i skolan, har mycket lättare att arbeta när jag får vara ostörd.

Lollo var här förut och försökte hjälpa mig med ändingar på bloggen. Hon lyckades lite iaf, Tack syster! Sara har varit snäll och försökt förklara oxå. Har inte provat mig på nåt seriöst än för jag fastna lite med smyckes grejset. Blev ett armband idag. Blev ganska missnöjd men efter en stund blev jag rätt nöjd ändå, Det var ju bara andra gången =D

Tänkte mest ge bort och göra till mig själv men tänkte även kanske sälja nåt om någon är intresserad. Antingen sånt jag redan gjort eller efter vilka färger och pärlor just du vill ha. Blir mest en symbolisk summa, typ 30 kr för örhängen, 50 för armband och kanske nån tia mer för ett halsband. Beror ju lite på typ av smycket och antal pärlor osv. Hör gärna av er om ni vill ha nåt eller vet nån som vill =D

     



Morgonpigg

Jag har gått upp innan kl 8 nu sedan i måndags och nu börjar jag bli riktigt pigg på morgonen. Idag gick jag upp straxt innan 8 och gick direkt till vårdcentralen för nya blodprov och sedan gick jag runt åbackarna och strömmen. Härligt för jag kännde mej riktigt skaplig med yrseln och det var kallt i luften men solen värmde =D

Nu har jag ätit frulle och väckt pierre, blir lite plugga nu. Ska nog göra religons uppgiften idag. Var på första lektionen igår i den kursen (religon b) och den verkar rolig.

Smycken

Min nya hobby är smyckestillverkning, eller iaf att försöka lite smått. Har köpt på mig lite grejer och idag hade jag tid för första gången att sitta ner och prova mig fram. Mina första försök resulterade i 2 par örhängen. De första blev i guld och svart och de andra i guld och lila. De svarta ska jag behålla själv, det var ju trots allt de första så de blev lite snea typ, fast det gick lätt att fixa till efter lite funderingar. De andra blev bra direkt (naturbegåvning?) och de gav jag bort till Malena. Tog kort på båda paren för att vissa upp men bilderna på de svarta blev suddiga så de får ni se någon annan dag. Tycker de blev helt ok med tanke på mina klumpiga fingrar och fösta försöket. Vad tycker ni?










Shoppat till kallare väder

Mössa med vantar från Indiska... om en månad behövs dom....

Dagens bild

154931-152
"Jävlas du med mej eller?" 
*fniss*

Sömnproblem?

Senaste nätterna har varit mycket konstiga, jag har nämligen haft det svårt att sova. Sömn är i vanliga fall aldrig ett problem för mig för jag är en riktig sov-älskare. Men nu har jag haft svårt att somna, vaknar flera gånger under natten och vaknar typ 5-6 på morgonen och kan inte somna om. Igår somnade jag runt 1 tiden fast jag gick och lade mig direkt efter att "mord i sinnet" slutat (som för övrig är min favorit serie) och vaknade  05.10 fast jag inte skulle upp för en 07.20 och kunde givetvis inte somna om. Detta är mycket skumt.

För övrigt glömde jag Mias födelsedag igår, jag trodde nämligen det var den 4:de hon fyllde, men nääää. Sorry!




jag är gris trött.


Me and my monkey



     
jag och apan sally på sjö idag