Shit majbritt!

För ett tag sedan rensade jag garderoberna hemma och hittade massa kläder och prylar som jag lade ut på tradera, det gick riktigt bra och har fått ihop 1200 kr än så länge och har två auktioner som ligger på 600 nu totalt som jag hoppas på. Bra med extra pengar nu när december kommer och Pierre fyller år och sen är det ju jul! Får ju knappt några pengar i studiebidrag nu i november och december, blä. Men en tjej som köpte en sak på tradera är så jävla knäpp, hon tycker porto är för dyrt. JAg måste ju packa det i något och sen embellage kostar ju också + frimärken och det står i annonsen, ändå har hon skickat två gnälliga brev, dålig stil! Tror folk att det är gratis med frimärken? Hjälp. Sally är här idag och underhåller mig, eller hon sover i soffan mest men hon är ju här iaf! Gjorde sånt fint armband med matchande örhängen igår, skulle fota dem men batteriet i kameran strejka så det får vänta. Ska nog behålla dem själv =D Måste sätta mig med piss och skit matte B boken nu igen, usch vad svårt det är! Fattar noll om k=yx-(-8) å alla andra skumma tal. Vad ska jag med det till?

154931-194
Johnny Depp & Kate Moss när det begav sig. Så snygga de var ihop! Sjukt!

Länge sedan,

Var väl sådär hundra år sedan jag skrev nåt här men så är det ibland. Jag har inte mått allt för bra men nu kan det bara bli bättre, får ha den inställningen så löser det sig säkert. Inte lätt när hjärnan lurar kroppen. Jag har hunnit med att vara på Flyinges avelssportschampionat med Therese och 2 odjur var av den ena, min kära Lancino, blev såld där och står nu under Stall Lagerfälts regim. Hästarna hoppade helt fantastiskt och med Ginst (efter Guido) var de bara ett ynka nedslag från finalen. Men vad spelar det för roll om de går till final igentligen när de hoppar så fint endå? Finalen var stentuff och det blir lätt att man knäcker dem när det är så tufft i så unga år. Vi var iaf mycket nöjda =D
Annars försöker jag hinna med skolan som är krävande så den är kvävande. För att slappna av pysslar jag med mina smycken. Ska göra massa julklappar nu är det tänkt, har massa ideér och vill lägga ner mer tid men tid är en bristvara tyvärr. Har blivit erbjuden att lägga smycken för försäljning hos Karin som har en stor frisörsalong i stan så förhoppningsvis får jag nåt sålt om jag kommer till kritan och går bort med dem någon dag, ska försöka gå någon dag nästa vecka.


154931-189

Föresten är det skandal att Christoffer åkte ur idol ikväll, han skulle ju ta hem hela skiten! Fan oxå!