Brådtom

Idag har jag, mor, kalle och sally varit vid slussen vid just Brådtom. Vi fika och sen gick en sväng med Sally. Hittade en slö huggorm på vägen. Som tur var den alldeles för slö för att bry sig om oss. Kollade på en större holländsk båt som slussade. De hade två hundar på båten och sally såg ovanligt avis ut, haha. Fint trots att det regnade lite lätt. Var hos mormor och morfar på vägen hem. Gick lite med hundarna och rensade ogräs. Skönt med skit under naglarna =D Lilla Ludde ska operera bort en tumör på magen på fredag, då blir han groggy.

154931-135

Ätstörningar?

154931-134

Ser knappt att det är samma person. Amy lär vara alkis och aldrig äta nåt enligt rykten och det der ut att stämma om man jämför bilderna. Shit.

Dagens bild

Till Mia....

154931-133

...han kommer nog snart


Dagens bild

154931-132
Snygga Scarlett Johansson.

Apan & jag

Jag har blivit ap fadder =D För 100 kr i månaden kan man hjälpa Borneos utrottningshotade apor. Främst bergsgorillorna som det bara finns 700 stycken kvar av i hela världen!! Sjukt men dessvärre sant! Man kan även bli fadder åt andra djur som håller på att försvinna på WWF:s hemsida. Gör det för 100 kr kan nästan alla människor i våran välbärgade västvärld ge bort. Det är inga pengar om man kan rädd tigrarna, aporna eller andra djur från utrottning. För det är riktigt illa ställt med bestånden av vissa djurarter!

154931-131

Dagen bild

154931-118
*Klappa händerna när du är riktigt glad... klapp klapp*

Under my umbrella...

Ser ut att bli riktigt med regn under natten. Bra väder att sova länge till alltså... skönt. Har gått upp alldeles för tidigt hela veckan, tycker jag iaf. 04.50 mån-ons och idag 06.45.... uscha. Men imorgon börjar jag jobbet vid 2 och har inget läkarbesök på morgonen så då blir det att sova som en gris hela morgonen =D Jihhu! För sen ska jag jobba typ hela midsommarhelgen.

Duschen, kylskåpet, sängen, snark.

Miljoner på banken å svälter sig själv...

Inte vidare logiskt med tanke på att miljontals människor svälter för att de inte har pengar så går hon där med stålar till tusen på banken och svälter sig till döds snart för att hon tycker detär snyggt(?!) Sjuka människa!

154931-130

Har jobbat förmiddag idag och var så jävla trött imorse så jag trodde aldrig jag skulle kunna hålla mig vaken men det gick idag oxå! =D Började blödda näsblod när jag borstade tänderna, kroppen blev väl chockad av den tidiga uppstigningen nu när jag sovit till 12 typ varje dag hela förra veckan i och med att jag jobbade natt i början av veckan och sedan kom in i den takten och den håll i sig hela veckan. Jaja, ta nya tag heter det ju! Pierre Lagar lassange =D Mums! Sen blir det långpromenad om det inte börjar regna!


Dagens bild

154931-129
Så söt, vill ha.

Film

Har filmdag idag för vädret är dåligt, regn och kallt, och så är jag trött som en gnu och det känns som jag håller på att bli förskyld så jag tycker det verkade bästa att hålla sig inomhus i soffan med massa frukt och film. Har sett "Adams Äpplen" nu på fm, dansk film från 2005 med Mads Mikkelsen bland andra. På baksidan står det att det ska vara en komedi men den var mest hemsk och tung. Fast det fanns en hel del svart humor på vissa ställen och fotot var väldigt vackert. Välgjort och bra! Rekomenderas! Nu blir det film nummer 2...

154931-128

Vuxenpoäng

Hittade en länk på Tanjas blogg där man kunde svara på en hel drös frågor och så kunde man få fram en ålder som skulle passa efter vad man svara. Jag blev 34,3 år!!! Haha
http://www.vuxenpoang.com/

Dagens bild

154931-127
kent



Öl på tapeten.

Igår flyttades datorn och alla dess tillbehör in till "lilla rummet" som vi kallar det. Så tog vi bort den stora och fulla bänken som stod i vardagsrummet och kastade ut den. Då upptäckte jag att väggen på ena sidan var helt fläckig eller mera randig efter att något spillts ut där, öl! Så vi måste tapetsera om 2-3 längor i vardagsrummet. Smidigt! Jag hittade som tur var tapeter som blev över när det gjordes iordning så nu måste jag bara hitta någon som är bra på att tapetsera. Skit oxå!

Nu ska jag sätta fast sladden till modemet längs med väggen i sovrummet, rolig lördags underhållning.

Dagens bild

154931-126
Robin Z

Gäsparen

Käkarna hoppar snart ur led. Trött, trött och trött igen. Ska hämta P:s byxor som hänger på tork i tvättstugan (han slipde curry över hela dem igår, klant typ) sen ska jag vandra bort till Marlo ett tag. Får VG i miljökunskap, geografi och rättskunskap, är lite missnöjd över min insats men får väl ta det för vad det blev under mina halvtaskiga föruttsättningar under våren som vart. Siktade på MVG i Miljökunskapen och rättskunskapen men får väl vara nöjd då. Jaja, tvättstugan nu då!

Dagens bild

154931-125
Lelle i Bremen, 150 hoppning. Så fin!

Dagens bild

154931-124
Knarkare, dålig morsa och världens snyggast kvinna. Inte illa Kate.

Yrsla

Kan man snart döpa om mig till... är yr nästan dygnet runt. Som att vara full jämt. Och det är inget roligt att vara alkis som alla vet. Eller? Nä, det är surt faktskt. Vill bara bli av med skiten innan jag blir knäpp i huvudet. Ska till optiker på tisdag och sen väntar jag på remiss till medicin avdelningen på sjukan och så ska jag göra nåt skumt nervbalans test. Det är nästan så jag hoppas på nåt gravt synfel på ögonen så att jag bara behöver ett par brillor eller linser så blir allt bra men sån tur(?) ska man väl inte ha. Inte jag iaf.

Har börjat jobba och det går bara bra än så länge trots yrseln. Har hunnit med 2 förmiddagar och 1 eftermiddag redan... tiden går fort när man jobbar(?). Hoppas jag slipper de där tunga yrselattakerna på jobbet för då är det inget roligt att leva för stunden. Det är sådär som det kan kännas om man råkar bli alldeles för onykter så man börjar må dåligt för att allt snurrar och kroppen blir tung och ostyrbar. Så är det plus att det känns som huvudet ska trilla av för det blir så jävla tungt, att plusen slutar slå, jag blir helt vit i ansiktet och det finns ingen återvändå utan jag får bara vänta ut det hela. Piss.