Kartonger, feber och försäljning.

Hela vardagsrummet är snart överfullt med kartonger, jättejobbigt tycker jag. Vill flytta nu idag helst och imorgon står hela nya lägenheten färdig och jättefint inred och den gamla är tom och kliniskt ren, jaja, drömma kan man alltid. Var på mio med p och mamma häromdagen och lämmna tillbaks mattan som går sönder hela tiden, vi skulle få välja en ny sa de men vi väntar tills vi flyttat in i nya lägenheten så ser vi vart den behövs. Tycker de kan ge mig deras himelsäng i kompensation, men det tycker nog inte dom :D hehe. Ingen som vill köpa sovrumsmöbler föresten? Vi ska sälja våra och förhoppningsvis köpa himelsängen... Mina sängmöbler på blocket 
kolla 1 juni klockan 12.21 så hittar ni dit
Dessutom har jag haft lite feber från och till i 2 dygn nu, surt. Imorgon ska ju ut och rida på Bullen om jag är feberfri ikväll... jag saknar tjockisen.


Barnvakt vecka 29

Tessan åker till Falseterbo hela veckan och jag ska vara barnvakt åt lilla lilla Zeke


Sovmorgon...

Blev verkligen sovmorgon idag, en perfekt början på semestern alltså. hihi. Ska äta min ägg och bacon frukost snart och se ska jag nog allt rensa lite i kökslådor och skåp. Allt trasigt ska slängas! Vet inte hur många sprukna matlådor och halvtrasiga smörknivar det ligger där men det är en del. Nelly.com har stor-rea nu och vad mycket snyggt de har! Nu har jag för en gång skull pengar men måste lägga undan till resan i vinter. Känns surt nu men jag kommer ångra mig när jag är i kina och hittar någon jättefin sak jag vill ha där och inte skulle ha råd för jag shoppa upp alla pengarna på nelly.com rean. Blir inte bra . Nu är det frukost dags.
None

Lite blyg är hon allt


Quibell e: Qalle

Bara 8 timmar kvar...

Sen är det ledigt i 11 dagar i rad! Underbart :D Blir bad, sol (hoppas jag) och en hel del packande till flytten och en tripp till Malmö antagligen. På onsdag nästa vecka ska jag tatuera mig med... ojoj. Fredag blir det häng hos elin vid deras pool hela dagen med coldplay skivan snurrandes, mycket trevligt. Något annat som är trevligt är Bellamis lilla fölunge som är sötare än socker. Eller hur?