Yrsel

Jag har senaste månaden haft en otäck yrsel som kommer och går under dagarna. Mår ju illa med eftersom det känns som man är smålullig hela tiden. Mamma tror det kan vara syn eller hörselrubbning så jag ska ringa och boka tid imorgon hos farbror doktorn.

Idag har det varit segt värre. Fast jag promenerade upp till mamma och fikade. Sen åkte vi till öb och handla massa tandkräm å sånt. Billigt men fan vad jobbigt å handla där, totalt kaos och aldrih hittar man dit man ska. Måste vara ett rent helvete att jobb där.

Har bara rökt en cigg idag. Gräjt!

Det snöar!

Äntligen! Jag som väntat så länge!! Ska ut och leka med Sally i snön nu efter maten :D

Julgranen är utslängd nu och det blev så tomt... :( Den som var så fin.


      Sallys gran ---> 
                                                                    
 

Allt på gång samtidigt.

Huu! Jag tänkte att första veckan blir nog lugn... snacka om lurad! Hundra papper på var och varanan lektion och så ska man skriva små korta presentationer av sig själv till varje jävla lärare. och vissa gav ganska stadiga läxor på en gång. hjälp.

Jag och min kära sambo kommer typ bo under samma tak men knappt se varandra på länge känns det som. Han jobbar bara em/kväll hela tiden och jag har lektioner mest varje förmiddag. Men men... vi lär inte trötta ut varandra iaf. eller nåt.

I lördags var jag hemma hos min favorit Elin och drack vin och surrade om allt mellan gärsgården och diket ungefär :P Sen var det helt jävla omöjligt att få tag på någon som kunde komma ut med mat till oss. Snacka om fyllesvin hela bekantskapskretsen. Under natten kom Per och nästan lyfte taket på elins stall och lägenhet... lät som så iaf. Läskigt. Vi blåste nästan bort när vi skulle ta in hästarna.
Pierre ringde vid 4 och gapa och skrek som en tok. Nån hade slagit igen våran ytterdörr som bara kan öppnas från insidan så han var utelåst i fyllan mitt i natten och slog sönder en ruta i dörren för att komma in och skar upp massa på handen och underarmen. Så det var blodstänk på dörren, blodspår på golvet och blod i halva sängen ungefär.... mindre mysigt.

Nä, nu ska jag åter gå till pluggande och sen blir det deckare på 4:an. Wihhuu! Imorgon kommer pengana från csn. Wihhuu igen! Ska bjuda Malena på en fika med semlor efter skolan :D

å hej å hå!

Vilken städdag. Har knappt gjort något annat sedan jag vaknade. Tvättat, dammsugit, torkat golv (med den tasiga hinken och svabben som pierre i raseriutbrott nästan slagit sönder helt, jättelätt å städa nu. Morr!), bädat rent i sängarna, dammsugit soffan (hittade 2 tändare och småmynt) , lagat mat och diskat. Nu har jag bara en masik kvar, så skönt! Sally kommer imorgon och ska sova här så det var lika bra och göra skiten idag med tanke på hennes dammallergi. Vill ju inte att hon ska bli sjuk när hon ska vara här. Och så kommer pierres mamma, syster och hennes två små troll hit på lördag.
Grannen barrar knappt nåt, så den måste trivas :D

Nu inväntar jag Malena som kommer någon gång i kväll. Skanog läsa lite i min bok jag fick i julas :)

slutprovet.

i matten är äntligen gjort. Måste bli ett G iaf. Det var hur mycket folk som helst där och varmt så in i helvete så jag höll på att svimma ungefär 3 gånger tror jag :P Men lyckades ta mej igenom skiten på nåt sett. Första delen var nog nästan katastrof. Gissa mest men andra gick fin fint. Kändes det som iaf... hmm.

Harri Mänty har lämna kent *snyft*


Linköpingstripp

Varit på ett nästan folktomt ikea idag. Mamma och jag var där när de öppna vid 10 så det var verkligen lungt och skönt där. Shoppade som vanligt massa värmeljus men fynda fina sängkläder oxå :D Och en stor mjuk kudde med stans fulaste örngott till. Pierre tycket det var snyggt iaf och log som ett litet barn på julafton typ :P

Våra grannar är inte riktigt funtade. Förra veckan fick vi brev hem från fastighetsägaren att de som bor över oss hade klagat på att vi spelade hög musik. VA?!  Vi spelar på dagarna och nån helgkväll då och då men aldrig speciellt högt eller nåt. Pierre ringde hus ägaren och fråga vad det var frågan om, då berättade hon att mannen i paret som är grannar med oss jobbar skift och sover vissa förmiddagar när han jobbat natt, vilket var ca 3 stycken varannan vecka. Då hade vi spelat högt nån förmiddag när han skulle sova. Men snälla, såna saker ringer man inte fastighetsägaren och gnäller om. Hade personen i frågan bara knackat på hade vi givetvis tagit hänsyn till det eller om han är så folkrädd slängt en lapp i brevlådan. PUCKO. Och då är det väl dags för oss att avrätt de som bor ovanför vårat sovrum för de trampar runt med sina blyfötter fram till 2 på vardagsnätterna så det dunkar i vårat sovrum och ibland så fönsterna skallrar. Shit!

Nä, måste bränna på några värmeljus nu.

nya året...

inleddes med en stadig fylla. 2 dar i rad dessutom.  Har nu varit helt förstörd i flera dagar, börjar nog bli gammal. Usch... ska fylla 22 nu i mars. Känns helt konstigt. Minns när det var nyår 1999/2000, det vräkte ner snö och jag tänkte "nu är jag 15 år, tänk vad långt det är till 2005 då jag är 20år!" Och nu är det 2007 helt sådär, hallå vart tog alla åren vägen? Men börjar man fundera så har det hänt en massa under dessa år, både ont och gott. Måste erkänna att jag är ganska nöjd med mitt liv just nu. Det som saknas är en grå P.R.E-hingst med lång vacker man och svans, en Sally-valp och en bil som rullar. Sen skulle jag vara världens lyckligaste. :D

154931-28154931-27
154931-26
154931-29