de dog för tidigt.

154931-204

Heath Ledger 1979-2008

154931-205

Kurt Cobain 1967-1994



Leo klär av sig naken, nästan iaf =D

Leo i stallet är en filur, han försöker till varje pris klä av sig täckena i stallet och hage. Haha. Lite roligt men måste bli kallt om rumpan =D Jag har världens träningsvärk då jag varit i stallet och jobbat nu 4 dar i rad och ridit och grejat. När jag red sista hästen igår kändes det som musklerna i armarna skulle brista när kanonkulan Coquita drog iväg. Hjälp vad otränad jag är! Men lär bli ändring på det nu. Igår var Sally med i stallet och tyckte det var både roligt och mindre roligt då hon fick sitta i en box och vänta när jag hade hästarna i stallet och red då hon inte riktigt fattat hur farliga hästarna är och får för sig att springa runt benen, dumma vovve. Fast hon vaktade duktigt hästarna i grushagen, kolla bilden =D Katten heter Fredrik (den andra heter Filip i stallet, hehe) är typ 8 månader men lika stor som en kattunge ungefär, han måste ha fått tag på Pippi Långstrumps "krumelurpiller" Ni vet "jag vill icke bliva stur..."
154931-203

Naturvetaren Maria

kan jag kalla mig själv för snart. Jag läser bara massa om atomdelning, skallbaggar, tallar, dna osv. Men helt ärligt är det ganska kul, speciellt med de två rätt knassiga naturnissarna vi har till lärare :D Fast nu är jag mest trött och väntar på "Mord i sinne" som börjar ikväll 21.00 på tv4... min favoritserie! Jippii! Imorgon blir det långdag i skolan igen och på fredag väntar historia prov nummer 2, fick VG på första så det får jag vara nöjd med efter min blackout på 2 av 6 frågor. Tydligen hade jag blandat personer och årtal på dessa men själva förloppet var helt rätt så nåt kom jag ihåg iaf :D Var med spruträdda lillasyster på vårdcentralen idag och hon tjata om att hon skulle svimma hela tiden men hon lyckades stå på benen =D

Haha


kent


kent - socker

Jag vill verkligen se dom när de kommer i februari, får hoppas jag hittar nån billig biljett som jag gjorde när de kom 2005 till himpa då jag var där med Älin. Idag blev det en rikgit lång sovmorgon, skönt! Har varit ovanligt tidigt uppe senaste veckan, typ 6-7 varje dag så jag hade gjort mig förtjänt av en segmorgon. Har spelat sega rally på xbox 360 och ätit frukost. Så långt har jag hunnit idag :D Måste hoppa i duchen nu för håret är så skitigt så luggen står rakt ut på sidan...haha.