Åby nästa

Uppe med tuppen idag! Har lagat till två matlådor till idag för Åby horse show börjar idag och är till nästa söndag. Tar med egen mat eftersom jag håller stenhårt på GI fortfarande. Med resultat ska nämnas, 2 första veckorna gick jag ner 3,5 kg. Nu har jag inte vägt mig sedan dess så med yttligare 5 dagar kan det vara nåt kilo till. Inget ont i magen eller huvudet på hela tiden :D Lillasyster ska med idag så ska lära upp henne lite när det gäller tävlingar, självklart kan hon en del för hon var med till Belgien 2 veckor när jag jobba hos Heed. Nä, måste dra nu, första hästen är redan på väg till Åby, våran 5 åring efter Cagliostro. JAg och syrran ska ut och mocka, rida de som inte ska tävla och fixa iordning de 3 som ska åka till Åby efter lunch! Håll tummarna för oss i helgen!
154931-220
Galelio född 2003 efter Cagliostro

Apan flyger!

154931-225
Sally på promenad med Leo (i bakgrunden). Foto: Jag

Bellman

154931-224
Bra ful ibland :D

Ny lägenhet på g...

Vi har varit och tittat på en jättefin liten 3:a i som vi idag fått reda på att vi fått! Jippi! Den är så mysig! Trägolv överallt utom badrum och hall. Stort vardagsrum med 3 stora fönster, kakelugnar i 2 av rummen stora fina trädörrar, nykaklat badrum med badkar, fint kök med ny kyl och frys och utsikt över innergården. Och sist men inte minst, en klädkammare! Jag ska måla vitt därinne och ha några wallies med fina mönster sedan köpa massa galgar och förvaringslådor så man kan se alla kläder, bygga hyllor åt skorna och sånt fint! Och så ett rum till pierres alla musikprylar, han kan få ha sin röra i fred där utan att jag behöver kliva in i rummet :D Båda datorerna och allt ska in där med så bara tv:n å steron får bo i vardagsrummet, annars elektonprylfritt! Jag hatar fula elektriska grejer som samlar damm!

5 Maj

Igår var det dags för början på GI dieten så nu är min kost omlag helt och hållet. Funkade jättebra första dagen, men idag har jag bra ont i skallen pga att sockret är på sluttappen i kroppen och inte får någon påfyllning. Men det ska gå över inom 2 dar typ så det är bara att stå ut! Nu ska sockret ut!
Jobbade igår i stallet sen åkte jag till Elin och lilla Arragon :D Jättekul! Nedan blider från gårdagen, alla tagna av mig.



154931-213

Godnatt

Mitt vänstra pekfinger värker som tusan, vet inte vad jag gjort! Måste slitit ut det på något sätt idag när jag var i stallet. Usch! Tänkte lägga upp bilder på alla "våra" hästar i stallet imorgon så ni får se alla djuren :D Så länge får ni nöja er med en bild på mig och bellman :D Lite fjäsk innan ridturen...
154931-210
Foto: Lilla lillasyster Lollo

1 majtåget

Har precis suttit utanför "vårat" hus och tittat på första majtåget med alla hojar å bilar. Tog bänken på gården och ställde längs med huset och la ut fårskinnsfällen så där satt vi å drack kaffe :D Ibland är det bra att bo mitt i stan. hehe. Blev inte lång stund i stallet idag. Alla hästar fick gå i skrittmaskinen och sen gå i hagen för resten av dagen. Alla har gått rätt hårt nu senaste dagarna så en vilodag skadar varken hästarna eller mig och Tessan. Nu ska jag städa lite hemma och straffa min jävla bimbo till granne som spelar trance hela jävla dagarna på högsta volym å tror hon är coolast i världen. Har satt på Queen of the stone age på högsta volym i vardagsrummet så jag slipper höra hennes skitmusik...haha. jag är så barnslig ibland.
154931-209
Foto: Jag