Middag och vin hos far

Har fått god tacos till middag och nu vin :) Inte helt fel. pierre sitter och berättar om fängelsevistelsen... hmm. Bra eller dåligt? Jaja. Snygg är han iaf :D

Imorgon är det nyår! hurra. eller nåt??


Pierre


Att det ska vara så svårt!

Har letat och letat efter ett par snygga och enkla chaps att ha i kylan på hästrygg men det verkar omöjligt! Finns bara massa korta i alla möjliga färger och varianter, eller långa med fransar och skit på. Vill ha ett par enkla, rena och snygga! Ska det vara så svårt? :(

Idag har jag varit på promenad med Malena och Sally, eller Sally var med halva vägen sen lämna vi henne hemma oss mor. Är så mysigt och vakna och så ligger den lilla hårbollen brevid och snarkar... :) Hon ska röntga höfterna i januari....sen får vi hoppas de ser bra ut så det kan bli små Sally valpar till hösten :D

srippklubb

ska vi tydlingen på. hmm, engelsmän.

Pierre är ensam å less. eller det var nog bara ett spel för gallerian.

Fick massa fina julklappar. Finast var nog linnet jag fick av pierre och parfymen av mormor och morfar. Fick finfin lykta av syster oxå.

Nu ska jag vara social.

Mamma butikpolis

Handlade mat på Hemköp med mamma precis innan de stängde ikväll och hon är verkligen en djävel på att hitta nedsatta juicer och liknande. Hamstrade på mej en hel del. Vad sägs om 2 God Morgons juice paket för ett med 3 dagar kvar? Menar det håller alltid 2-3 dagar längre än vad som står på. Utom grädde möjligtvis. Har ätit nötter och drukit god glögg nu.... :) Imorgon är det 2 julklappar som ska inhandlas sen är det klart. Pappsi och Pierre kvar nu bara.

Fugelsang har landat säkert och fint nu med. Duktiga de!


Granen

Nu står den där, sne och fin :D För den är sne fast det går inte att göra nåt åt det liksom för den grenar ut sej lite skevt 1 meter från botten. Jaja... fin är den iaf. Och jag har lyckats med värsta kruxet, nämligen ljusen! Duktiga jag som själv gör sååå mycket *lite självgod* Kände att jag skulle bespara Pierre det, han hade ju lite svårt med grillen på 7 delar i sommras så :P Imorgon ska jag ut och shoppa julgranspynt och glitter.

Kolla på böcker idag och ibland kan man undra hur fan vissa böcker får tryckas. Som Ebba von Sydows hemska rosa modebok borde nästan bränas på en sån där medeltida häxbål. Blir så trött på henne och Sofi Fahrmans "mode" sidor överallt. Vadå överexponering av självutnämda modegudinnor?! De sätter betyg och bestämmer om vad som är "inne" och "ute". "Det är SÅ ute med slitna jeans" Men snälla, kan inte bry mej mindre om vad de tycker. Stil har inget med mode att göra igentligen utan har med självkänsla och trygghet att göra... att man vill, vågar och kan klä sig efter sitt eget tycke och tänke. Det de två blondinerna nämda ovan går efter är vad "rätt kändisarna" slänger på sig och det säger väl rätt mycket om deras egen förmåga och tänk. Två tragiska tjejer utan stil, utseende (de är inte snygga, verkligen), känsla och normalstor begåvning. Hade de det sista hade dom skämt ihjäl av att se vad de själva skrivit.

sara har gjort mig spelberoende

Jag har kört ner mej i ett spel med en hoppande vit kanin som stutsar upp mot skyn genom att hoppa på små klockor. Jag vet, det låter sjukt men det bara blev så. Så nu väntar jag bara på att muspekaren ska hoppa iväg när jag klickar på nåt. jag är sjuk.

gardinstången är uppe med gardinerna nu. blev sååå fint. kalle bjöd på mat oxå och mamma köpte en hel påse med knäckebröd, ost, jucie, äpplen och pepparkakor. de tror jag svälter ihjäl eller nåt. Tack iaf!

Sally behöver med vård. Hon har ätstörningar, fast hon spyr aldrig upp maten. Bara svullar i sig. Hon är världens mulligaste och gulligaste :D

154931-21

Svart kaffe

Helt otroligt igentligen. Jag som innan jag böjade jobba för Linda och var ute och röjde i europa i nästan ett år aldrig hade drukit kaffe nu kan sitta och hinka i mig svart kaffe. Började röka med och dricka coca cola som jag inte alls gillar nåt särskilt förut. Vad dum man är ibland. Fy skäms Fia!

Tänkte lägga upp lite bilder från i sommras när jag var hos min favvo Mia nere i Halmstad. Vi var så duktiga och gick upp jättetidigt för att rida innan den där hettan kom som i somras var så slående. Blev fint ljus i några av dem där på morgonen.... Byggare Bob (katten somöverlevt allt) kom med på en bild med...å en annan slöis :D Och jag rider utan hjälm som vanligt *ser oskyldig ut* Fick faktiskt inte på mig Mias lilla hjälm! Benita är så snygg!

  154931-2

Hästiga och höstiga bilder....

Från när vi var på Bornäs sist vilket är ett tag sen nu. Men mysigt var det :D



Snö nu, tack!

Snö nu, tack!

Det är skandal att det inte finns någon snö ute! Hur ska nu gå med min julstämning? Sally vill oxå ha snö!

som alla andra

Så nu har jag oxå skaffat en blogg. Hjälp vad klen jag är för grupptryck! :P

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!