Hundvakt

Sally är här och ska sova hos oss, mysigt. P, ja och sally har precis varit ute på kvällspromenad så nu är det sängsdags snart.
Imorgon ska jag tillbaks till specialisten med min yrsel, har varit riktigt jobbigt nu sedan i lördags när vi var på bröllop så jag hoppas verkligen att han hittar något efter alla tester som väntar imorgon. Känns som jag ska falla åt vänster hela tiden, som om den sidan väger mycket mer än den högra. Det hela är väldigt skumt. Jaja. sängdags nu så jag orkar upp imorgon.

Och del 2 på halmstad kommer, när vet jag inte bara :P

154931-147
Sally på sin första båttur, hon var överlycklig!

Halmstad del 1.

Kom ner straxt efter 21.00 i onsdags och Mia och Lotta kom och hämtade mig på stationen. Direkt ner till stan och in i ett parkeringshus med Mias saab och ut på en servering. Blev nya favvocidern och tilltugg, gott. Myggen var något påstridiga dock. Fick minst 4 nya bett, fint. Lotta var nykter för hon skulle köra hem. Det blev inte riktigt så för när vi skulle hämta bilen var det stängt så vi kom inte in i parkeringshuset där bilen med alla mina saker var! Någon mindre smart hade nämligen suddat ut 2:an i 21:30 så vi trodde att parkeninghuset var öppet till 1:30 som det faktiskt stod när vi körde in. Men nää! Så Lars fick komma och hämta hem oss för att sova några alldeles för få timmar innan vi åkte och hämta bilen vid 05.30 och sen ut till stallet direkt, Mia red Benita en sväng på fältet och jag fotade som vanligt :P Fick träffa Aslan oxå, 9 veckors golden valp, sweet!! Sedan till Maxi, köpa frulle, hem och äta och sen åkte vi till standen för vädret var kalas. Låg där från halv nio till 12, så skönt förutom att vi båda brände oss på röda magneter! Fy fan vad ont det gjorde!! Det stack, pirra, sved och känndes som benen brann upp i mellanåt. Svullnade på på smalbenet oxå. Men en snäll tant på apoteket gav oss kalasbra tips så tills kvällen hade det försvunnit. Kvällen spenderades delvis hos Mia med god mat och gott dricka. Sedan åkte vi ner till stan och satt på en pub med Mia, Lotta, Anna och Sanna. Blev stadig fylla och jävligt varmt inne på den lilla puben som tog in alldeles för mycket folk. VAr verkligen sjukt varmt där! Avslutade kvällen på en uteservering innan det blev taxi hem och stupa i säng. Idag har vi inte gjort allt för mycket, mest legat och grisat i soffan =D


Halmstad nästa.

Har varit hos en specialist idag med min yrsel. Han kunde inte hitta något direkt men jag ska tillbaks och göra nåt slags balans test om några veckor. Hoppas han hittar något då.

Idag bär det av till halmstad och mia! Jippi. Mindre jippi för långa buss resan från 14.10 till 21.10 med 1,5 timmas väntan i jönköping. Men men.

Sally ska kanske paras med en jättefin kille från Kimstad som kallas Drutten. Så förhoppningsvis blir det små sally valpar snart :)

154931-145
Drutten

Sally
154931-146